Промоции Търсене Seny За нас Контакти Общи Условия за Ползване Download / КАТАЛОЗИ www.TOHATSUBULGARIA.com
Български English
 Вход
 
 
Регистрация | Загубена парола

 Търсене
Разширено търсене

 Продукти
ИЗВЪНБОРДОВИ ДВИГАТЕЛИ
ДВИГАТЕЛИ АКСЕСОАРИ
ЛОДКИ
АКСЕСОАРИ за ЛОДКИ
ЗАКОТВЯНЕ И ПРИСТАВАНЕ
ВЪЖЕТА
СПАСИТЕЛНИ СРЕДСТВА
НАВИГАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ
ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ
ТЕНТИ , СЕДАЛКИ , ЧОХЛИ , КАПСИ , КИЛИМИ
КРЕПЕЖИ , ПАНТИ И ДР
ТАКЕЛАЖ, ШЕГЕЛИ, КАРАБИНИ
РИБОЛОВ
ОТДУШНИЦИ И ВЕНТИЛАЦИЯ НА КАБИНА
ФЛАГОВЕ
ВЕТРОХОДНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
ВОДОПРОВОДНИ ЕЛЕМЕНТИ
АУДИО АКСЕСОАРИ
БОИ И ЛАКОВЕ
РАДИО- НАВИГАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ
Продукти НЕОБХОДИМИ за РЕГИСТРАЦИЯ на лодки до 2 мили
АКСЕСОАРИ ЗА КОЛЕСАРИ
ВОДНИ СПОРТОВЕ
ВОДОЛАЗНО ОБОРУДВАНЕ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ
ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ
тест
 СПОРТНИ СПАСИТЕЛНИ РИЗИ
СПОРТНИ СПАСИТЕЛНИ РИЗИ СПАСИТЕЛНИ СРЕДСТВА » СПАСИТЕЛНИ РИЗИ » СПОРТНИ СПАСИТЕЛНИ РИЗИ

Спортните спасителни ризи са предназначени за плувци и когато наблизо има бряг или някаква помощ. Поради тази причина те се използват най-често за водни спортове с разнообразни изисквания. За да отговорят на изискванията на всеки спорт, се предлага голям избор от спортни ризи. Имате възможност да избирате между спортни ризи за ветроходство, кану, каяк, динги и водни ски. Такова разнообразие може да направи вашия избор по-скоро труден , отколкото лесен. Винаги обаче трябва да помните, че всеки модел на спортна спасителна риза е проектиран да предлага безопасност, удобство и лекота на движенията според условията на всеки спорт. За това предлагаме първо да изберете какъв спорт искате да практикувате и след това да изберете подходящата жилетка.

 

 

5 важни причини да си облечете спасителна риза

ОБЛЕЧЕТЕ си спасителна риза

Фирма LALIZAS , чиято основна цел е опазването на човешкия живот на море Ви представя основните 5 причини , за да облечете спасителна риза, качвайки се на лодка.По този начин ние се опитваме да допринесем за намаляване на тревожната статистика, според която се отчита, че удавянето е най-честата причина за смъртни случаи в света.

 

1)‘’ Имам спасителни ризи на борда.’’ Това, че имате спасителни ризи на борда по никакъв начин не ви гарантира сигурност.Инцидентите се случват прекалено бързо, за да имате време да си облечете складираните на борда ризи.

 

2)‘’ Аз съм добър плувец.’’ Дори и добрите плувци имат нужда от спасителна риза. В случай на бедствие дрехите натежават във водата, в допълнение към това студа и умората могат да направят плуването невъзможно.

 

3)“Твърде е горещо, а и не изглежда добре.” Старомодните спасителни ризи са заменени с нови модели, като надуваемите газови ризи, които наподобяват чифт тиранти или колан. С тях е комфортно дори в горещо време.

 

4)“Пречи ми на движенията.” Пазара на спасителни ризи се развива и към днешна дата могат да се намерят спасителни ризи за всякакъв вид активност във водата като риболов и различни видове водни спортове.

 

5) “На мен нищо не може да ми се случи.”Истината е , че инциденти се случват. Плаването може да бъде забавно, вълнуващо и безопасно преживяване, но когато „ Облечи си жилетката „ се игнорира последствията могат да бъдат мрачни.Категории: 0

Резултати: намерени са 7 продукти, показани в 1 страница, групирани по 25 на страница Общо: 1222
Страници: 1 Страница 1 (от 1)
СПАСИТЕЛНА РИЗА Pro Race,50N,ISO12402-5

СПОРТНА СПАСИТЕЛНА РИЗА  Fit & Float

СПОРТНА СПАСИТЕЛНА РИЗА ACTION 50N, CE ISO 12402-5

СПОРТНА СПАСИТЕЛНА РИЗА EASY RIDER 50N, CE ISO 12402-5

СПОРТНА СПАСИТЕЛНА РИЗА NEO 50N, CE ISO 12402-5

СПОРТНА СПАСИТЕЛНА РИЗА PERFORMANCE 50N, CE ISO 12402-5
СПОРТНА СПАСИТЕЛНА РИЗА PERFORMANCE 50N, CE ISO 12402-5 (3)
СПАСИТЕЛНИ СРЕДСТВА » СПАСИТЕЛНИ РИЗИ » СПОРТНИ СПАСИТЕЛНИ РИЗИ
Помощната жилетка Performance е с ергономичен дизайн, който осигурява по-добро удобство и съхранение. Тя предлага ново ниво на комфорт и плавучест, като разполага с една каишка с катарама на талията за пълна безопасност, свирка, пластмасов цип и светлоотражателни ленти по SOLAS. Нейните сребристи отразяващи кантове и модерната форма в задната част на врата завършват характеристиките на дизайна. Одобрена по най-новите европейски стандарти за 50 Нютона жилетки, ISO 12402-5. Всички материали използвани за производството са сертифицирани по ISO 12402-7 и ISO 12402 -8 за по-висока здравина, качество и трайност. Предлага се в 3 размера, в цветова комбинация синьо/бяло.

СПОРТНА СПАСИТЕЛНА РИЗА SLALOM 50N, CE ISO 12402-5
СПОРТНА СПАСИТЕЛНА РИЗА SLALOM 50N, CE ISO 12402-5 (4)
СПАСИТЕЛНИ СРЕДСТВА » СПАСИТЕЛНИ РИЗИ » СПОРТНИ СПАСИТЕЛНИ РИЗИ
Помощната жилетка Slalom е с усъвършенстван дизайн, който осигурява по-добро прилягане и удобно носене за потребителя. Тя предлага едно ново ниво на комфорт и
плавучест, двойни стягащи колани и един горен колан на талията с катарама за пълна безопасност, свирка, пластмасово ухо за ключове, дупки за премахване на водата и
светлоотражателни ленти по SOLAS. Одобрена по най-новите Европейски стандарти за 50 Нютона жилетки, ISO 12402-5. Всички материали използвани за производството са сертифицирани по ISO 12402-7 и ISO 12402 -8 за по-висока здравина, качество и трайност. Предлага се в 4 размера, в цветова комбинация синьо/черно.

 
© Морски Магазин - 2019, ул. Александър Дякович №7, Варна 9000, България, тел.: 052/616695, тел./факс: 052/604284