Промоции Търсене Seny За нас Контакти Общи Условия за Ползване Download / КАТАЛОЗИ www.TOHATSUBULGARIA.com
Български English
 Вход
 
 
Регистрация | Загубена парола

 Търсене
Разширено търсене

 Продукти
ИЗВЪНБОРДОВИ ДВИГАТЕЛИ
ДВИГАТЕЛИ АКСЕСОАРИ
ЛОДКИ
АКСЕСОАРИ за ЛОДКИ
ЗАКОТВЯНЕ И ПРИСТАВАНЕ
ВЪЖЕТА
СПАСИТЕЛНИ СРЕДСТВА
НАВИГАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ
ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ
ТЕНТИ , СЕДАЛКИ , ЧОХЛИ , КАПСИ , КИЛИМИ
КРЕПЕЖИ , ПАНТИ И ДР
ТАКЕЛАЖ, ШЕГЕЛИ, КАРАБИНИ
РИБОЛОВ
ОТДУШНИЦИ И ВЕНТИЛАЦИЯ НА КАБИНА
ФЛАГОВЕ
ВЕТРОХОДНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
ВОДОПРОВОДНИ ЕЛЕМЕНТИ
АУДИО АКСЕСОАРИ
БОИ И ЛАКОВЕ
РАДИО- НАВИГАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ
Продукти НЕОБХОДИМИ за РЕГИСТРАЦИЯ на лодки до 2 мили
АКСЕСОАРИ ЗА КОЛЕСАРИ
ВОДНИ СПОРТОВЕ
ВОДОЛАЗНО ОБОРУДВАНЕ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ
ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ
тест
 ПАЛУБНИ ЧЕТКИ И ДРЪЖКИ
БОИ И ЛАКОВЕ » ПАЛУБНИ ЧЕТКИ И ДРЪЖКИ

ПО ЗАЯВКАКатегории: 0

Резултати: намерени са 10 продукти, показани в 1 страница, групирани по 25 на страница Общо: 1222
Страници: 1 Страница 1 (от 1)
АЛУМИНИЕВА ДРЪЖКА ЗА КУКА/ЧЕТКА

АЛУМИНИЕВА ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА ЗА КУКА/ЧЕТКА

АЛУМИНИЕВА ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА ЗА КУКА/ЧЕТКА

КОМПЛЕКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛОДКАТА
КОМПЛЕКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛОДКАТА (1)
БОИ И ЛАКОВЕ » ПАЛУБНИ ЧЕТКИ И ДРЪЖКИ
Състои се от две четки /една мека и една твърда/, завинтваща се глава за лодъчна кука и телескопична дръжка. Найлоновата кука е лека и компактна с голяма глава за лесно и ефективно притегляне на обектите. Всички четки и куки на Lalizas са с отвор за завинтване към пръчката /дръжката/ на куката. Телескопичната пръчка е регулируема /115-210 см/ и е изработена от устойчив, с високо натоварване анодизиран алуминий. Почистващите продукти на Lalizas са практични и ефективни.

ЛОДЪЧНА ЧЕТКА FLOW THRU
ЛОДЪЧНА ЧЕТКА FLOW THRU (1)
БОИ И ЛАКОВЕ » ПАЛУБНИ ЧЕТКИ И ДРЪЖКИ
Идеална е за почистване на всички части на лодката. Четката е на две нива. Една от повърхностите ви позволява да я държите като нормална метла и да почиствате хоризонтални повърхности, като например палубата. Втората повърхност ви позволява да държите дръжката успоредно на мястото, което чистите и е много удобно когато почиствате страничните бордове. Нейните косми са със средна гъстота, задържат водата и създават богата пяна, което я прави идеална за почистване на не много силно замърсени повърхности. Специален винт ви позволява да я свържете към всяка обикновена или телескопична дръжка. Дори нещо повече - подобреният дизайн с проточна система ви позволява да свържете съответната дръжка и да имате постоянен воден поток точно към мястото, което чистите. Изработена е от полипропиленово тяло - 25.4 см дължина и PVC косми с 6.5 см дължина, предлагайки по-голяма устойчивост на слънцето и солената вода. Тя е с бяло силиконово уплътнение, което защитава повърхността на лодката ви от повреда по време на чистене.

ЛОДЪЧНА ЧЕТКА FLOW THRU, ЖЪЛТА

МЕКА ПАЛУБНА ЧЕТКА СЪС СГЪВАЕМА ГЛАВА
МЕКА ПАЛУБНА ЧЕТКА СЪС СГЪВАЕМА ГЛАВА (1)
БОИ И ЛАКОВЕ » ПАЛУБНИ ЧЕТКИ И ДРЪЖКИ
За запазване на вашата лодка чиста, дори на най-трудните места, Lalizas ви предлага меката четка със сгъваема глава. Произведена е от полипропилен и PVC 0.25 мм за издръжливост и висока устойчивост срещу слънцето и солената вода. Четката е със сгъваема глава, която ще ви помогне да достигнете и почистите трудните места като корпуса и дъното на лодката. Тя включва специален винт за закрепване към телескопичните куки на Lalizas. Меката четка е в бежово със сини косми.

СРЕДНО МЕКА ПАЛУБНА ЧЕТКА FLOW THRU
СРЕДНО МЕКА ПАЛУБНА ЧЕТКА FLOW THRU (1)
БОИ И ЛАКОВЕ » ПАЛУБНИ ЧЕТКИ И ДРЪЖКИ
Изработена е от гъсти меки косми, които задържат водата и създават богата пяна, което я прави идеална за почистване на не много силно замърсени повърхности. Четката има специален винт за свързване към обикновените или телескопичните дръжки. Дори нещо повече- подобрения дизайн със система на изтичане ви позволява да свържете съответната дръжка и да имате постоянен воден поток точно на мястото, което чистите. За разлика от традиционните дървени четки, меката палубна четка на Lalizas е изработена с полипропиленово тяло - 20.3 см дължина и PVC косми 6.5 см дължина и по-голяма устойчивост на слънцето и солената вода. Нейното бяло силиконово уплътнение защитава повърхността на лодката от повреда по време на чистене.

ТВЪРДА ПАЛУБНА ЧЕТКА FLOW THRU
ТВЪРДА ПАЛУБНА ЧЕТКА FLOW THRU (1)
БОИ И ЛАКОВЕ » ПАЛУБНИ ЧЕТКИ И ДРЪЖКИ
Идеална е за почистване на повърхности с упорити и постоянни замърсявания. Изработена е с твърди косми за бързо и ефективно почистване. Както и при меката четка, тя също е с винт за прикрепване към обикновени или телескопични дръжки. Допълнително, тя е с проточна система, което ви позволява да свържете съответната дръжка, за да имате постоянен воден поток през тях към мястото, което чистите. Тази четка на Lalizas е изключително устойчива към морските условия, тъй като е изработена с тяло от полипропилен с дължина 20.3 см и 5 см косми от PVC. Тя е с бяло силиконово уплътнение, което защитава повърхността на лодката ви от повреда по време на чистене.

ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА FLOW THRU ЗА ЛОДЪЧНА ЧЕТКА
ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА FLOW THRU ЗА ЛОДЪЧНА ЧЕТКА (1)
БОИ И ЛАКОВЕ » ПАЛУБНИ ЧЕТКИ И ДРЪЖКИ
Изработена е от анодизиран алуминий, конектор за маркуч, бутон ON/OFF

 
© Морски Магазин - 2019, ул. Александър Дякович №7, Варна 9000, България, тел.: 052/616695, тел./факс: 052/604284