Промоции Търсене Seny За нас Контакти Общи Условия за Ползване Download / КАТАЛОЗИ www.TOHATSUBULGARIA.com
Български English
 Вход
 
 
Регистрация | Загубена парола

 Търсене
Разширено търсене

 Продукти
БОИ, ГРУНДОВЕ, ЛАКОВЕ
НОВИ ПРОДУКТИ
ПРОДУКТИ СПРЕНИ ОТ ПРОИЗВОДСТВО
ИЗВЪНБОРДОВИ ДВИГАТЕЛИ
ДВИГАТЕЛИ АКСЕСОАРИ
ЛОДКИ
АКСЕСОАРИ за ЛОДКИ
ЗАКОТВЯНЕ И ПРИСТАВАНЕ
ВЪЖЕТА
СПАСИТЕЛНИ СРЕДСТВА
НАВИГАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ
ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ
ТЕНТИ , СЕДАЛКИ , ЧОХЛИ , КАПСИ , КИЛИМИ
КРЕПЕЖИ , ПАНТИ И ДР
ТАКЕЛАЖ, ШЕГЕЛИ, КАРАБИНИ
РИБОЛОВ
ОТДУШНИЦИ И ВЕНТИЛАЦИЯ НА КАБИНА
ФЛАГОВЕ
ВЕТРОХОДНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
ВОДОПРОВОДНИ ЕЛЕМЕНТИ
АУДИО АКСЕСОАРИ
ПОДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ
РАДИО- НАВИГАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ
Продукти НЕОБХОДИМИ за РЕГИСТРАЦИЯ на лодки до 2 мили
АКСЕСОАРИ ЗА КОЛЕСАРИ
ВОДНИ СПОРТОВЕ
ВОДОЛАЗНО ОБОРУДВАНЕ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ
ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ
к0
 ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ
ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ

Качествена екипировка за плаване

Всички дрехи за мореплаване са проектирани по начин да отговарят на изискванията на спорта, за който ще бъдат използвани. Съществува широк асортимент в дизайна и производството на дрехи за мореплаване, комбиниращ някои основни качества и характеристики, като: да бъдат водоустойчиви, да не задържат влага /да дишат/, да бъдат удобни и устойчиви в зависимост от условията и употребата, за която са предназначени. С цел да посрещне нуждите на всички Lalizas предлага широк кръг от професионални дрехи за мореплаване, от традиционни до висококачествени дрехи за плаване и свободно време, които могат да бъдат носени както на море, така и на брега.

Материали
Избрани са, базирайки се на тяхната способност да посрещнат някои основни изисквания. По-точно тъканите, които се използват са следните:
- найлон Oxford /Taslon /висококачествен полиестер / Ripstop – Всички са тъкани, използвани в дрехите на Lalizas. Основната разлика е, че Taslon-a е по-мек и има повече памук от найлон Oxford. Полиестерът е по-груб на повърхността и повече се ползва като допълнителна защита на местата, които понасят повече триене /търкане/ като лакти, колене и седалище.
- Неопрен – в допълнение към по-горните тъкани, Lalizas използва неопрен от вътрешната страна на китките, за да абсорбира водата и да поддържа телесната температура.
Повърхност
РVС и РU. И двата материала са непромокаеми и се използват като повърхност на плата, външен материал, за да държат водата навън от облеклото.
- РVС – поливинилхлорид материал с висока устойчивост и издръжливост на протриване. Дрехи, покрити с РVС и уплътнени шевове, елиминират възможността водата да проникне през плата 100%. Lalizas са избрали да покрият с РVС дрехите за рибари, тъй като при тях е необходимо лесно да бъде отстранявана кръвта от рибата и мазнината. РVС покритие е избрано и за дрехите за брегово плаване (Inshore), тъй като особено за начинаещи, деца и непрофесионалисти, основното изискване е дрехите да ги пазят абсолютно сухи и да се почистват лесно.
- РU – синтетичен полимер /полиуретан/, който е по-лек и гъвкав от РVС и затова се използва само във вътрешността на дрехите.
Способност “да дишат” и водоустойчивост
PU покритието позволява на дрехите “да дишат” и да бъдат водоустойчиви. Молекулите на влагата са по-малки от молекулите на водата. Базирайки се на това, порите на PU покритието на външните тъкани позволяват на по-малките молекули на влагата да излизат навън през порите, което прави дрехите способни “да дишат”. Водните молекули, от друга страна са по-големи от порите на PU покритието и правят дрехите водоустойчиви.Категории: 8

БОТУШИ
ВЕТРОХОДНИ ОБЛЕКЛА
НЕОПРЕНОВИ ОБЛЕКЛА
РИБАРСКИ ОБЛЕКЛА
СУХИ ТОРБИ
ШАПКИ И БАРЕТИ
ЯХТЕНИ ОБУВКИ
ЯХТЕНИ РЪКАВИЦИ
 
© Морски Магазин - 3760, ул. Александър Дякович №7, Варна 9000, България, тел.: 052/616695, тел./факс: 052/604284